Het is bijna niet te geloven dat internet pak hem beet 20 jaar geleden voor de meesten van ons nog niet bestond. Van bedrijven als Google, Paypal en Netflix had in die tijd nog bijna niemand gehoord, of ze bestonden toch niet. Vandaag de dag is internet overal, iedereen heeft internet diensten nodig (zo lijkt wel) en iedereen gebruikt het. Een wereld zonder internet is bijna ondenkbaar.

Internet diensten door VLG

VLG is al actief op internet vanaf het begin van de negentiger jaren. In eerste instantie werd alleen webhosting verzorgd voor klanten uit de regio. Later werd dit dienstenpakket steeds breder.

Er valt  veel te vertellen over websites. We bouwen websites voor onze afnemers. Maar we doen zoveel meer. We zorgen dat sites gevonden worden door SEO en dat er bezoekers komen, we onderhouden websites, beheren websites van derden, bouwen webwinkels en verzorgen de communicatie voor onze klanten. Kortom, de term  ‘websites’ dekt de lading niet.

We hebben afnemers die internet alleen gebruiken om te mailen. Dat is prima.

We hebben ook afnemers die voor hun inkomsten volledig afhankelijk zijn van hun webwinkel(s) op internet. Voor deze klanten beheren we de sites, verzorgen de communicatie, de SEO, de klantenmailings en nog veel meer. Ook verzorgen we voor deze mensen de conversieoptimalisatie. Met andere woorden, ervoor zorgen dat meer mensen op een site doen wat onze afnemers willen. Dat kan zijn het kopen van een product, maar ook aanmeldingen binnen halen voor nieuwsbrieven, of het downloaden van een publicatie.. Het ‘standaard productenpakket’ bestaat dus niet.

Het kan zijn dat u internet groots wilt gaan inzetten in uw mediamix, maar ook dat u op zoek bent naar een simpele website, of misschien alleen webhosting. In al deze gevallen treden we graag met u in gesprek. U vindt hier onze contactgegevens. Een eerste afspraak verduidelijkt veel en is altijd vrijblijvend.