Teksten voor uw website

Uw website verdient waarschijnlijk een tekstschrijver. Sites waarvan de content (alle tekst en plaatjes op de site) keurig up to date wordt gehouden trekken meer bezoekers. Dat is niet vreemd. Iedereen snapt dat een website met recente goed leesbare informatie het beter doet dan een website die duidelijk verwaarloosd wordt.

Toch worden de meeste websites niet adequaat bijgehouden. Het laatste nieuws op de site is maanden zo niet jaren oud, en in maart wenst men u nog steeds prettige feestdagen. En dat is jammer. In dat geval biedt een tekstschrijver uitkomst.

De oorzaak van slechte of gedateerde content laat zich raden. U heeft geen tijd, uw prioriteiten liggen bij uw core business. En dat begrijpen wij. Vandaar dat onze tekstschrijvers  de artikelen van van uw website graag voor onze rekening nemen.

U zoekt een tekstschrijver voor uw website?

een tekstschrijver voor uw websiteWe zorgen ervoor dat uw website altijd actueel is en voorzien van recente relevante content. Indien nodig bellen onze tekstschrijvers u eenmaal in de maand of twee maanden op en nemen de laatste nieuwtjes even kort telefonisch met u door. U ziet vervolgens deze nieuwtjes verschijnen op uw website.

Uw site wordt hierdoor interessanter voor bezoekers. De kosten van het onderhoud zijn vooraf bekend. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Het kan ook zo zijn dat u graag wilt dat de teksten en afbeeldingen op uw site een keer kritisch worden nagelopen en geactualiseerd door een tekstschrijver. Die levert zoekmachinevriendelijke teksten aan die beter gelezen en begrepen worden door uw bezoekers. Indien gewenst worden de verbeterde teksten ook direct op uw website geplaatst.

Hetzelfde geldt voor foto’s en afbeeldingen. U heeft ze misschien wel, maar ze staan op uw mobiele telefoon en niet op uw website. Ook hier geldt dat uitbesteden en onderhouden vaak zorgt voor betere resultaten. Het werken met afbeeldingen en foto’s is niet altijd even eenvoudig, maar indien gewenst, zorgen we er samen voor dat uw klanten of potentiële klanten beter geïnformeerd worden. We noemen daarbij het totale traject ‘content creatie’

Maak als u meer wilt weten over content creation eens vrijblijvend een afspraak. U vindt hier onze contactgegevens.