U WILT DAT UW WEBSITE BETER PRESTEERT?

Een SEO specialist zorgt voor meer ‘relevante’ bezoekers op uw website. Dat zijn bezoekers waar u wat aan heeft.

SEO Specialist

Een SEO specialist helpt bedrijven om hun online doelstellingen te verwezenlijken.

Dat kan door het verbeteren van de tekstuele en grafische inhoud van de website, door het fijntunen van de techniek achter de website en ervoor zorgen dat er ook op externe sites verwezen wordt naar uw website (linkbuilding). 

SEO, Search ofwel Engine Optimalisation in het Engels laat zich het beste omschrijven als alle werkzaamheden die nodig zijn om meer relevante bezoekers naar een website te krijgen via de zoekmachines van Google. Er komen steeds meer websites, en daarmee wordt ook SEO belangrijker. Want hoe zorgt u ervoor dat uw website gevonden en bezocht wordt door bezoekers waar u iets aan heeft? Nou onder andere door het inschakelen van een SEO specialist.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO-specialist zorgt ervoor dat uw website beter scoort in de organische resultaten van Google. Dit zijn de ‘gratis’ niet gesponsorde resultaten in de zoekmachine. Een SEO specialist zorgt zo voor meer ‘relevante’ bezoekers op uw website.

Relevante bezoekers zijn bezoekers waar u wat aan heeft. 

Is er een vast omlijnd stappenplan voor SEO?

Nou nee, de werkzaamheden die ik als SEO specialist voor u verricht zijn afhankelijk van de huidige opbouw, inhoud, technische staat en bekendheid van uw website. Die brengen we bij een nul-meting eerst uitgebreid in kaart.

Aan de hand van de resultaten van deze SEO-scan nulmeting bepalen we de vervolgstappen die nodig zijn en gaan aan de slag.

Drie redenen om uw SEO uit te besteden aan een specialist

Allereerst zijn de werkzaamheden die een SEO specialist voor u verricht niet uitsluitend ten gunste van een hogere positie in Google. Uw website wordt namelijk volledig geoptimaliseerd.

Dat resulteert in een snellere website, die er beter uitziet en dat brengt op termijn nogal wat voordelen voor de online marketing met zich mee. 

Wie eenmaal ‘scoort’ op een belangrijke zoekterm ontvangt op die term een gestage stroom bezoekers. Deze bezoekers zijn op zoek naar een product of dienst die u levert.

Wie scoort en een geoptimaliseerde website met goede SEO content  heeft, ziet daarmee ook direct meer bezoekers converteren. Een hoge (of is het lage) positie in Google wordt ook wel eens ‘de bron die blijft stromen’ genoemd.

U profiteert als u uw website bijhoudt, gedurende een lange periode van de voordelen die door de zoekmachine optimalisatie gerealiseerd zijn.

Een SEO specialist zorgt voor een betere, gemakkelijke website, die gevonden wordt door een gestage stroom bezoekers die geïnteresseerd zijn in het product of de dienst die u levert.

Zij bevinden zich al redelijk ver in hun beslissings en oriëntatieproces. En de combinatie daarvan maakt van het werk van de SEO specialist een investering die doorgaans jaren rendeert.

Wat kost een SEO specialist?

Een SEO specialist inhuren is niet gratis. De kosten hangen af van uw wensen en doelstellingen. Tijdens een eerste gesprek (dat altijd gratis is) brengen we die samen in kaart. Na dat gesprek brengen we altijd een vrijblijvende offerte op maat uit. U weet altijd van tevoren waar u aan toe bent. Er zijn geen verrassingen achteraf.

Het eerste gesprek met een SEO specialist is altijd vrijblijvend en gratis

Ieder bedrijf is anders, dat geldt ook voor de websites die eraan gekoppeld zijn, de doelen, de wensen en de verwachtingen. En daarmee is ook het werk dat een SEO Specialist voor u verricht bij ieder bedrijf weer anders.

Eén criterium is bij al onze trajecten hetzelfde. De eerste vrijblijvende start van een traject is altijd gratis. We willen namelijk eerst alles weten van uw bedrijf, uw doelstellingen, uw wensen, de mogelijkheden en de beperkingen. Kortom alles wat we nodig hebben om aan de hand van dat eerste gesprek voor u een vervolgtraject op maat uit te zetten.

SEO specialist

Meer weten? Kennismaken? Plan dan een eerste vrijblijvend gesprek in.

U zoekt een SEO Specialist voor de regio Helmond of Eindhoven?

Voor SEO geldt eigenlijk hetzelfde als voor de bezoekers van uw website. In principe kun je SEO werkzaamheden uitvoeren voor klanten in het hele land en ver daarbuiten. Maar het is vaak handiger als uw SEO specialist in dezelfde regio gehuisvest is als uw bedrijf. In ons geval is dat de regio Eindhoven / Helmond.

Een SEO-specialist kan ervoor zorgen dat u regionaal beter scoort. En voor veel bedrijven is dat belangrijk. U kunt uw klanten met SEO ook over grotere afstanden bereiken, maar dat is niet altijd nodig.

Als u bijvoorbeeld eigenaar bent van een regionaal installatiebedrijf, dan is het gewoon het gemakkelijkst om klanten te vinden waar u geen uren voor in de auto hoeft te zitten die u bij een storing sneller kunt bedienen.

Onze diensten als SEO specialist beperken zich niet tot onze eigen regio Helmond. We krijgen wel de meeste aanvragen voor zoekmachineoptimalisatie uit de regio’s Helmond, Eindhoven en Venlo. En ook dat is te begrijpen.

Want  wetmatigheden en regels die gelden voor het hiervoor geschetste installatiebedrijf, gelden natuurlijk ook voor VLG. Lokaal of regionaal bezoek is belangrijk.

Onze SEO specialisten zorgen, indien dat zinvol voor uw bedrijf is, voor meer relevante bezoekers uit uw eigen regio.

En het maakt niet uit waar die regio zich bevindt. Bij afnemers voor wie regionale bezoekers juist niet belangrijk zijn, wordt een andere werkwijze en SEO-strategie gevolgd. Indien nodig kunnen de landelijke (of nog verder)  en regionale strategie ook gecombineerd worden.

Een SEO specialist inhuren

Heeft u een vraag, of wilt u kennismaken? Stuur dan een bericht naar info@vlg.nl. We nemen binnen één werkdag contact met u op.