Wij helpen onze klanten persoonlijk en lossen hun hosting-gerelateerde problemen voor hen op. Bij onze managed webhosting wordt u volledig ontzorgd.

Wat is managed webhosting?

Managed webhosting is een vorm van webhosting waarbij de hostingprovider (VLG) verantwoordelijk is voor het technisch beheer van uw website e-mail en server. 

Dit omvat taken zoals software-updates, beveiliging, back-ups, monitoring en technische ondersteuning. In tegenstelling tot onbeheerde webhosting, waarbij u deze taken zelf moet uitvoeren, is managed webhosting een professionele en betrouwbare oplossing voor wie geen tijd, kennis of zin hebben om deze taken zelf uit te voeren.

Full service managed webhosting

Wie een hostingpakket afneemt wil zich doorgaans niet verdiepen in de technische specificaties van dat pakket. Of in de grootte van de e-mail brievenbus, de toegestane scripts en/of de PHP versie van de website.

Nee, u wilt een managed hostingpakket dat werkt en waar u in principe niet naar om hoeft te kijken.

En als er dan eens een keer iets gebeurt dat niet te voorzien was (uw telefoon wordt gestolen of uw mailserver geeft onverhoopt de geest) dan wilt u dat het probleem snel verdwijnt of opgelost wordt, liefst  zonder dat u wilt weten hoe dat nu precies gebeurt.

Welkom bij de managed webhosting pakketten van VLG. U vindt bij ons dus géén ticketsystemen en/of 48-uurs support via de email. Want als uw email het niet doet, dan heeft u daar niet zoveel aan.

Bij problemen neemt u contact met ons op en dan gaan we voor uw aan de slag, zodat uw website, of de email weer snel in de lucht zijn. En als dat inhoudt dat we even bij u langs moeten komen om een en ander in te stellen, dan is dat géén probleem.

Uw domein verhuizen? Gratis!

U kijkt misschien op tegen de verhuizing van uw domein naar een andere provider. Wanneer u een domein naar een van onze servers verhuist dan is dat niet nodig. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat de verhuizing geruisloos en zonder problemen verloopt. Indien nodig komen we ook bij u op ter plekke uw pc’s, tablets en mobiele telefoons in te regelen.

Voordelen van managed webhosting

De belangrijkste kenmerken en voordelen van managed webhostingvoor u op een rij!

Onze managed webhosting wordt geleverd met krachtige servers, caching-technologieën en andere optimalisaties om de prestaties van uw website te verbeteren. Dit resulteert in kortere laadtijden en een betere gebruikerservaring, wat kan leiden tot hogere conversieratio’s en een betere rangschikking in zoekmachines.

Managed webhosting kan een robuuste beveiliging bieden die uw website, e-mail en data beschermt tegen bedreigingen zoals malware, virussen, hackpogingen en andere cyberaanvallen. Wij voeren regelmatig updates uit, beveiligingspatches worden snel geïnstalleerd en firewalls zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat uw website veilig is én blijft.

Managed webhosting zorgt ook voor automatische back-ups van uw website, mail  en gegevens, waardoor u gemakkelijk kunt herstellen in geval van gegevensverlies of downtime.

Dit kan u niet alleen tijd en moeite besparen.  Maar ook de gemoedsrust geven in de wetenschap dat uw website en e-mail veilig en goed beveiligd zijn. En bij calamiteiten hoeft u niet zelf aan de slag, maar nemen we u na één telefoontje alle zorgen uit handen. 

Als uw bedrijf groeit, bied managed hosting de schaalbaarheid die u nodig heeft om uw website en e-mail pakketen te laten meegroeien. U kunt snel en eenvoudig  upgraden naar een groter hostingpakket, meer bronnen toevoegen en/of meer functies gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het technisch beheer van uw server.

Wij bieden supersnelle adequate ondersteuning om eventuele problemen snel op te lossen en uw gegevens te beschermen tegen onnodige downtime. 

Dit bespaart u tijd en geld, aangezien u geen eigen IT-team nodig heeft om uw website en data te beheren.

Hoeveel kost managed webhosting?

Een legitieme vraag, die zonder aanvullende informatie wat moeilijker te beantwoorden is. Want wilt u alleen managed webhosting voor uw website? Of ook voor uw e-mail.

En wilt u een basispakket, of nooit meer een e-mail weggooien? Wilt u eenvoudige IMAP-e-mail of een uitgebreid pakket als Office 365 of Google Workspace.

Wanneer u contact met ons opneemt en een aantal simpele vragen aan ons beantwoordt, dan heeft u binnen 10 minuten een offerte op maat van ons in uw brievenbus. Onze pakketten starten op 65 euro per jaar en lopen op tot een veelvoud daarvan.

Neem de proef op de som en vul vrijblijvend onze offertecalculator in!

Webhosting prijsopgave aanvragen

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul daarom het formulier zo volledig mogelijk in.

[wpforms id="2588"]

Webhosting in Asten en Someren

verhuizenWij leveren onze diensten vanuit onze vestiging in Asten. Onze afnemers bevinden zich niet alleen in Asten en Someren, maar ook in de omliggende gemeenten zoals Deurne, Gemert, Helmond en Eindhoven.

Dat wil niet zeggen dat er geen klanten zijn buiten deze regio integendeel. Er wordt bij vragen van klanten verder weg even snel gereageerd, alleen zijn we eerder geneigd om remote in te loggen en het probleem op afstand voor u op te lossen.

Kortom: Wanneer u interesse heeft in webhosting met ondersteuning, altijd een persoonlijke benadering tegen een concurrerende prijs, dan horen wij dat graag van u!