Meer relevante bezoekers…

Internet wordt voor bedrijven steeds belangrijker. En als een direct gevolg daarvan komen er steeds meer websites. Met als logische consequentie dat het binnenhalen van interessante bezoekers op uw website steeds belangrijker maar ook moeilijker wordt. SEO of zoekmachineoptimalisatie zorgt voor meer relevante bezoekers.

Er zijn twee manieren om ervoor te zorgen dat uw website scoort in Google. De eerste is de eenvoudigste. U koopt verkeer en rekent bij Google af per klik. U kiest zoektermen en binnen de kortst mogelijke tijd staat uw pagina prominent in de zoekresultaten van Google. Prima inzetbaar voor kortstondige acties. Op de langere termijn minder bruikbaar.

De tweede manier voor een hoge positie in Google is ervoor te zorgen dat uw site door Google het beste gewaardeerd wordt, op de voor u relevante termen. Dat resulteert automatisch in een hoge positie en dus meer bezoekers voor uw site. En dat wordt voor u geregeld met zoekmachineoptimalisatie ofwel SEO.

Zoekmachineoptimalisatie of SEO

SEO of Zoekmachine Optimalisatie is het proces dat ervoor zorgt dat zoekmachines uw website hoog tonen in de resultatenlijsten bij zoektermen die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Daarvoor wordt er flink en stelselmatig gewerkt aan uw website, maar ook daarbuiten. Het is ‘be good and tell’ zeker in het geval van zoekmachineoptimalisatie. Het is een proces dat voortduurt. SEO is niet iets waar je even een maand je schouders onder zet en er dan weer mee stopt. Websites die het goed doen worden goed onderhouden, regelmatig voorzien van nieuwe content, en bieden de bezoeker duidelijk iets extra’s.

SEO moeilijk te begrijpen? Niet als u onze verklarende woordenlijst van SEO Termen raadpleegt!

“Successful SEO is not about tricking Google. It’s about PARTNERING with Google to provide the best search results for Google’s users.”

Phil Frost

SEO Scan

Bedrijven die willen weten hoe zoekmachinevriendelijk hun huidige website is, kunnen ons benaderen voor een SEO scan. Wij nemen uw huidige site uitgebreid onder de loep en vertellen u hoe zoekmachine-vriendelijk uw site is, en wat er beter kan. De SEO scan is niet duur en verplicht u tot niets.

Lokale SEO

De laatste jaren worden vooral de lokale SEO activiteiten steeds belangrijker. Zoekmachine optimalisatie in Asten heeft dat zin? Jazeker. Want Google houdt terdege rekening met de plaats waar een bezoeker zich bevindt.

Afhankelijk van de geografische positie worden de zoekresultaten aangepast. En dat is ook niet meer dan logisch. Wanneer u op zoek bent naar een stomerij, wilt u het liefst een stomerij vinden die niet te ver van u verwijderd is. U heeft niets aan een stomerij op 100 kilometer afstand. Lokale zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat u daar scoort waar u wilt scoren.

Een website hebben is natuurlijk belangrijk, maar wat heeft u aan een website zonder bezoekers? Gaat ook binnen uw bedrijf internet een steeds belangrijkere rol spelen en wilt u weten hoe u daarmee om kunt gaan? Wilt u extra bezoek genereren op uw website? Neem dan contact met ons op.

Onze site over Kinderopvang Tilburg is door VLG zoekmachine vriendelijk gemaakt en wordt steeds beter. En dat leidt tot  prima resultaten

Sinds kort voeren we ook bouwhekken in ons assortiment. De SEO campagne resulteerde al binnen een paar weken in diverse aanvragen.

Voor ons restaurant in Asten hebben we de zoekmachine optimalisatie uitbesteed bij VLG. Super tevreden!

De zoekmachineoptimalisatie van onze webwinkel voor aluminium profielen en onze portal site is bij VLG in vertrouwde handen.

Wie snelle SEO resultaten garandeert die…

‘Wanneer u met ons in zee gaat, garanderen wij u een pagina-1 notering binnen drie maanden voor uw website’. Maar al te vaak worden bedrijven geconfronteerd met aanbiedingen van bedrijven die de hemel op aarde beloven.

Zoekmachineoptimalisatie is een proces dat tijd vergt. Wie snel resultaat wil kan beter klikken kopen bij Google Adwords. Zoekmachines straffen iedere vorm van manipulatie voor hogere rankings genadeloos af.

Dus wees heel voorzichtig voordat u in zee gaat met iemand die u binnen 14 dagen een nummer 1 positie belooft. SEO trajecten lopen meestal langer dan een jaar. Wie voor de lange termijn gaat heeft altijd een beter resultaat.