webshop300In tegenstelling tot wat veel mensen denken was Amazon niet de eerste boekenwinkel op internet maar de zevende. Toch werd Amazon groot en de eerste zes internetondernemers niet, of minder. En dat heeft te denken. Wat deed Amazon anders dan de rest? Welnu de eerste winkel van Amazon is vast niet in een kwartier gebouwd.

Anders dan dat de reclame van sommige pakketten doet vermoeden, staan webwinkels niet in een kwartier online. Je zou bijna geloven dat na aanschaf van een pakket de orders automatisch binnenstromen en de bankrekening overloopt.

Een succesvolle webwinkel runnen is geen bijbaantje

Exploitanten van succesvolle webwinkels weten dat het zo niet werkt. Het enige verschil tussen de eigenaar van een succesvolle webwinkel en diens collega met een winkel in de stad, is dat de eerste ’s morgens zijn deur niet open doet.  Beide werken hard, zijn de hele dag actief in hun winkel. De een op internet, de ander fysiek in de zaak. Beide verkopen hun producten, beiden zijn de gehele dag bezig met het exploiteren van hun shop.

Niet alleen een webwinkel bouwen maar ook…

Wij installeren en zorgen voor de implementatie van webwinkels voor onze afnemers. Indien gewenst zorgen we ervoor dat de winkels gevuld en onderhouden worden. Vanzelfsprekend zorgen we voor relevant bezoek middels zoekmachine-optimalisatie voor de winkel.

Wanneer u toe bent aan een webwinkel, als aanvulling op uw huidige zaak of als nieuwe activiteit, neem dan contact met ons op. We gaan eerst kijken wat uw plannen zijn, pas daarna bekijken we welk webwinkelpakket het beste aansluit bij uw ambities en verwachtingen. Dat kan Woocommerce zijn, Magento, Virtuemart of misschien een ander systeem. Nadat we bepaald hebben wat u nodig heeft, krijgt u van ons een faire vrijblijvende prijsopgave. Voor de bouw van uw webwinkel en indien nodig ook voor het onderhoud en de instandhouding.