Webhosting

Er zijn veel webhosters actief in de markt. Discounters en high-end hosters met een dito prijs en serviceniveau. Wij streven ernaar om onze klanten persoonlijk te helpen en hun hosting-gerelateerde problemen voor hen op te lossen. En dat lukt bijna altijd.

Full service webhosting

Wie een hostingpakket afneemt wil zich doorgaans niet verdiepen in de technische specificaties van dat pakket. Of in de grootte van de e-mail brievenbus, de toegestane scripts en/of de PHP versie van de website.

Nee, u wilt een hostingpakket dat werkt en waar u in principe niet naar om hoeft te kijken. En als er dan eens een keer iets gebeurt dat niet te voorzien was (uw telefoon wordt gestolen of uw mailserver geeft onverhoopt de geest) dan wilt u dat het probleem snel verdwijnt of opgelost wordt, liefst  zonder dat u wilt weten hoe dat nu precies gebeurt.

U vindt bij ons dus géén ticketsystemen en/of 48-uurs support via de email. Want als uw email het niet doet, dan heeft u daar niet zoveel aan.

Bij problemen neemt u contact met ons op en dan gaan we voor uw aan de slag, zodat uw website, of de email weer snel in de lucht zijn. En als dat inhoudt dat we even bij u langs moeten komen om een en ander in te stellen, dan is dat géén probleem. Zonder dat daar altijd direct een factuur op volgt. Dat is de manier waarop we graag zaken met u doen.

Uw domein verhuizen? Gratis!

verhuizenU kijkt misschien op tegen de verhuizing van uw domein naar een andere provider. Wanneer u een domein naar een van onze servers verhuist dan is dat niet nodig. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat de verhuizing geruisloos en zonder problemen verloopt. Indien nodig komen we ook bij u op ter plekke uw pc’s, tablets en mobiele telefoons in te regelen. En dat alles. Gratis…

Webhosting in Asten en Someren

Wij leveren onze diensten vanuit onze vestiging in Asten. Onze afnemers bevinden zich niet alleen in Asten en Someren, maar ook in de omliggende gemeenten zoals Deurne, Gemert, Helmond en Eindhoven. Dat wil niet zeggen dat er geen klanten zijn buiten deze regio integendeel. Er wordt bij vragen van klanten verder weg even snel gereageerd, alleen zijn we eerder geneigd om remote in te loggen en het probleem op afstand voor u op te lossen.

Kortom: Wanneer u interesse heeft in webhosting met ondersteuning, altijd een persoonlijke benadering tegen een concurrerende prijs, dan horen wij dat graag van u!