internet algemeen

Website beheer

U kent het wel. De nieuwe website is klaar en iedereen vindt hem mooi. De eerste maanden wordt de site actief onderhouden. Daarna zwakt het enthousiasme en daarmee de kwaliteit van de site af. De website begint een beetje te verloederen en u kijkt er te weinig of niet meer naar om.

En dat heeft ook zijn weerslag op de bezoekersaantallen, die nemen gestaag af. Dat heeft een simpele reden.

Zoekmachines houden bij hoe vaak de artikelen op uw site ververst of aangevuld worden. Want op een goed bijgehouden site is de kans dat de artikelen actueel en nog relevant zijn nu eenmaal groter.

Wie dus een website heeft laten bouwen en er vervolgens vaak jarenlang helemaal niets meer aan gedaan heeft, moet niet al te hoge verwachtingen hebben met betrekking tot het realiseren van de doelen van de website.

Bij VLG snappen dat u uzelf liever bezig houdt met uw core business. En dat het up to date houden van uw website nu eenmaal niet uw core business is. Maar dat geeft niet. U kunt het beheer van de site en de artikelen die erop staan ook gewoon uitbesteden.

Voor diverse relaties beheren wij de websites. We houden deze actueel. Onze editors schrijven teksten voor uw sites en social media pagina’s en plaatsen deze.. Zodat onze klanten meer tijd hebben om datgene te doen waar ze goed in zijn. En tegelijkertijd over een website blijven beschikken die het aantoonbaar goed doet.