Website up to date

VLG bouwt overwegend CMS websites. Dat zijn websites die draaien onder een Content Management Systeem (CMS). Zo’n CMS systeem heeft als grootste voordeel dat de software voor de website niet bij u, maar op een webserver staat. CMS sites zijn zoekmachinevriendelijk  en gemakkelijk zelf te onderhouden.

Maar  er zijn ook nadelen. De software waar de website onder ‘draait’ moet actueel gehouden worden en dat gaat niet vanzelf. Want of uw website nu draait onder Joomla, Drupal, WordPress of een ander CMS systeem, wanneer u de updates die voor het pakket vrijkomen niet installeert, komt onvermijdelijk de dag dat er problemen ontstaan, meestal omdat uw site gehackt is.

Wij beheren en onderhouden sites en houden deze sites up to date. Zodat onze afnemers zich geen zorgen hoeven te maken over de continuiteit van hun steeds belangrijker wordende website.

Joomla of WordPress site updaten

U heeft een Joomla of WordPress site. Updaten is er meestal al een tijdje niet van gekomen. En dan ineens zijn er problemen. U krijgt minder bezoek omdat uw site niet mobiel vriendelij is, of erger nog, u krijgt een melding dat uw site geinfecteerd is en dat er enge dingen gebeuren op uw domein. Wat nu?

Wanneer u contact opneemt kijken we wat er op uw domein aan de hand is. En als we dat weten gaan we u precies uitleggen hoe we uw acute probleem voor u kunnen gaan oplossen. Misschien een noodverband aanleggen voor de korte termijn en tegelijkertijd samen doorwerken aan een oplossing van structurele aard.

Dus als u onverhoopt tegen ongewenste problemen aanloopt met uw CMS systeem, neem dan even contact op.