Ik weet niet wat ik moet doen….

Soms komt u er zelf niet uit en is het zinvol dat we u computerhulp op afstand bieden. Dat is handiger en bijna altijd sneller dan in de auto springen en naar u toe komen. Dus ook goedkoper…

We maken gebruik van een apart programma waarmee we mee kunnen kijken in uw computer. We kunnen ook uw muis en uw toetsenbord bedienen alsof we achter uw scherm zitten. U kijkt ondertussen gewoon mee.

computerhulp op afstand

Computerhulp op afstand

Jazeker, we maken gebruik van een versleutelde verbinding. Uw systeem dient dus wel een internetverbinding te hebben, anders kunnen we er niet bij. U installeert een pakketje en wij leggen contact. Pas als u uitdrukkelijk toestemming geeft kunnen we in uw systeem. U kunt gewoon meekijken en ziet precies wat er gebeurt.

Meestal leggen we dat ook nog op hetzelfde moment uit. Want bij Computerhulp op Afstand hebben we u als we aan uw systeem werken gelijktijdig aan de telefoon. U kunt een sessie afbreken en gewoon meekijken.

Zonder toestemming kunnen er geen vervolgsessies worden opgebouwd. Als we klaar zijn kunnen wij dus niet meer in uw systeem, tenzij u zelf het pakket opstart, uw nummer aan ons doorgeeft en de verbinding die we opzetten accepteert.

Download de software voor computerhulp op afstand