Wat is G suite

G Suite van Google is een alles-in-een oplossing voor iedereen die effectief wil (samen)werken in de cloud. De suite is opgebouwd uit een fiks aantal pakketten waarmee die naadloos samenwerken, waar u ook bent en op welk apparaat dan ook. De meest  gebruikte onderdelen van G Suite zijn door de meeste gebruikers Gmail, Google Drive, de Agenda en Google Documenten (tekstverwerking, spreadsheets, formulieren, presentaties).

Wie G suite in één woord moet samenvatten komt waarschijnlijk uit op ‘samenwerking’. Maar zelfs als u alleen werkt, helpt G Suite u om effectiever en  doeltreffend te werken.

Effectiever werken, waar dan ook

Kunnen werken waar je ook bent, en op ieder moment. Dat is in het kort wat G Suite inhoudt. Je werkt met G Suite ‘in de cloud’.

Het maakt niet uit of uw achter uw PC zit, een tablet gebruikt op het strand, of een mobiele telefoon in de trein. De manier waarop u werkt de wijze waarop is altijd hetzelfde. U kunt overal bij en alles doen wat u wilt.

U werkt in een spreadsheet op kantoor, brengt mutaties aan terwijl u in de wachtkamer bij een klant wacht op een afspraak. Een collega reageert ondertussen en geeft tips voor verbetering, die kunt u accepteren of verwerpen. Ook wanneer er even geen internet is, kunt u gewoon doorwerken. Zodra u weer online bent worden alle bestanden gesynchroniseerd.

Samenwerken

Kent u dat? Bestanden die op kantoor eindeloos heen en weer gemaild worden en steeds blijven veranderen? ‘Voorstel Meeting 001’ wordt zo vanzelf ‘Voorstel Meeting 013’.  Waarbij de efficiëncy doorgaans ver te zoeken is, want wat is nu de laatste versie?

In G Suite werkt u -als u dat wilt- samen met uw hele team aan een en dezelfde versie van een document of presentatie. Doorsturen en op en neer mailen is dus niet meer nodig. U werkt sneller efficiënter en krijgt samen meer voor elkaar.

 • Werken in de Cloud

  Altijd de laatste versie beschikbaar

  Geen software updates nodig. U werkt altijd en automatisch met de meest recentie versies van alle softwarepakketten.

 • Grid Title 2

  Grid Sub-Title
 • Grid Title 3

  Grid Sub-Title